🚛 Безкоштовна доставка роздрібних замовлень від 2000 грн / 📦 Замовлення до 12:00 відправляємо цього ж дня
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–17:00

0
Мій кошик

Японський зелений церемоніальний чай матча Tabi-Tachi (Табі-Тачі). 

  • регіон походження - Кіото (Kioto) та його околиці;
  • помел на кам'яних жорнах;
  • використовуються тільки чайне листя першого збору сортів Окумідорі (Okumidori) та Ябукіта (Yabukita), змішані з кількома сортами залежно від року виробництва і партії для підтримки постійного смаку. 

Чай запакований в фольгованих ЗІП-пакетах по 50 г для довготривалого зберігання без втрати якості. 

Більш виразний матча, ніж Wakaki-Hi та Aoarashi від Marukyu Koyamaen, він має інтесивніший аромат, насичений гострими, терпкими амінокислотами.

Один з варіантів приготування - з використанням води нижчої температури (70 °C), оскільки це значно зменшить терпкість, а ще, значно пом’якшить аромат напою.

Підходить для приготування як усуча (на воді) так і та матча-латте (на молоці).

Рекомендації по приготуванню чаю матча:

1️⃣ Покладіть 2 г (1 чайна ложка або 2 мірні бамубокові ложки (чашаку)) порошку матча у відповідну чашу для чаю (чаван).

2️⃣ Налийте 70 мл води температурою 75-80℃ (ні в якому разі не кипʼяток, адже кипʼяток просто смажить листя та робить напій гірким) 

3️⃣ Акуратно, роблячи W-образні рухи, збийте вінчиком суміш до однородної консистенції та утворення ніжної піни. Намагайтесь робити це плавно, щоб не пошкодити пелюстки вінчика. 

 

Корисні поради:

✅ Перед першим кроком прогрійте чашу для матча (чаван) та бамбуковий вінчик. Це потрібно для того, щоб під час приготування напою холодний чаван не остудив воду, що може зробити матча гірким. А пелюстки сухого вінчика можуть зламатись під час збивання. Налийте в чаван гарячу воду, занурьте вінчик та почекайте трохи. Потім злийте воду та витріть чашу насухо (це потрбіно щоб сухий порошок не збився в грудки).

✅ Просівайте матча. Оскільки матча - це перетерті листя чаю, то в гарачій воді порошок може збитись в грудки. Щоб цього не сталося, просійте порошок через дрібне ситечко.

✅ Випивайте напій одразу після приготування. Оскільки, як ми зазначали вище, після охолодження напій може стати гірким.

✅ Матча найкраще смакує свіжим. Спожити протягом місяця після відкриття пачки.

✅ Якщо у вас немає термометра, або чайнка з термостатом, то ось вам простий спосіб як отримати воду приблизно з температурою 80 градусів. Закип’ятіть воду та налийте необхідну кількість у маленьку чашку. Потім перелийте цю воду в другу чашку. І все. Тепер  температура води повинна бути приблизно такою, як треба.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Церемоніальний чай матча Tabi-Tachi від KOGETSUEN 50г (пакет)

Немає в наявності
Артикул: KG_TT50
767 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Вага
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Різновид camellia sinensis
Регіон Удзі
Ферма Kogakuen Tea Co.
Країна виробник Японія
Класифікація матчі церемониальная
Доставка

Оформлені та сплачені замовлення до 12:00 відвантажуються в той самий день.

Оформлені та сплачені замовлення після 12:00 відвантажуються наступного робочого дня.

 

Адресна або кур'єрська доставка Новою поштою за відбувається рахунок Покупця (за тарифами Нової пошти). Якщо сума роздрібного замовлення становить 2000 грн. і більше, адресна доставка до відділення або поштомату безкоштовна (за рахунок Sunrise Coffee).

 

Самовивіз з нашого складу-магазину (вул. Ґарета Джонса 11/2, "Санпарк") — безкоштовно (за попередньою домовленістю).

 

Вгору