Кількість
|
Вартість
|
||
|
Регіон – Сан Ігнасіо
Різновид: Катурра, Паче, Катуаі, Тіпіка, Катімор
Обробка – мита
Бали – 84
Обсмаження – під еспресо
Профіль – збалансований моносорт з нотами червоних ягід, молочного шоколаду та фундуку.
Ця кава походить з провінції Сан Ігнасіо, що входить в департамент Кахамарка, один з трьох найбільших кавовиробничих регіонів на півночі Перу та заході від басейну Амазонки. Цей регіон повністю складається з Андів. Висота над рівнем моря (1450-1700м), майже непрохідні джунглі та родюча земля роблять ідеальні умови для вирощування кави.
Цей віддалений регіон є домом для багатьох корінних інків, які покладаються на фермерство та виробництво кави. Як і в решті країни, каву тут вирощують дрібні фермери з наділами меншими за 2-3 гектари кожний.