Кількість
|
Вартість
|
||
|
Брю бег Ефопія Арамо (Ethiopia Aramo)
Брю бег (BrewBag) є найкращім рішенням, якщо ви вирішили посмакувати улюблену каву в подорожі, вдома, на роботі, в університеті, в літаку, в потязі тощо. Брю бег можна заварювати як гарячою водою так і холодною (колд брю).
Які переваги брю бегу?
1. Розмір: Ви отримуєте 400 мл кави порівняно з 120-150 мл.
2. Зручно заварювати та переносити з собою.
3. Розмір та форма чашки не впливає на можливість приготування напою.
4. Зручний форм-фактор, що не займає багато місця.
Більше про брю бег та приготування в ньому кави тут.
Детальна інформація про лот:
Тип зерна: 100% арабіка
Обсмаження: під фільтр
Смаковий профіль: збалансована солодка кава з нотами полуниці, чорної смородини та фундуку
Обробка: натуральна
Різновид: Heirloom
Виробник: мали фермерські хозяйства з району Аріча
Станція обробки: Арамо
Регіон: Йоргачіф
Країна: Ефіопія
Висота: 1950-2150 метрів над рівнем моря
Грейд: 1
Бальність зеленої кави: 88,00
Більше історії:
Кава обробляється на центральній мийній станції Арамо з високогірного субрегіону Аріча, що знаходиться в регіоні Йоргачіф. Тут виробляється близько 20% натуральної та 80% митої кави всієї Ефіопії.
Через відсутність власного обладнання, фермери з околиць привозять свою каву до станції Арамо. Там її спочатку сортують, а потім обробляють. Процес натуральної обробки кави відбувається наступним чином: відразу після збору врожаю вишня сушиться протягом приблизно 15-20 днів на столах (так званих «африканських ліжках») під сонцем. У денний час вишні потрібно помішувати постійно, щоб забезпечити послідовний процес сушіння. Коли настає ніч, ліжка вкривають щільними сітками. Під час сушіння плодів цукор м'якоті частково проникає в середину кавового зерна, що призводить до типового для натуральної обробки фруктового та солодкого смаку. Коли вологість в зернах досягає 13% ягоди збирають у мішки і переміщують на склад в очікуванні відвантаження. Перед відвантаженням відбувається процес халінгу – чищення зовнішньої шкіри (парчменту).
Оскільки якість сушених кавових вишень неможливо визначити візуально, то найбільшої уваги потребує етап збору врожаю. Лише збирання червоних стиглих вишень та дбайливе поводження з ними забезпечують відмінну якість з найтоншим чистим ароматом та смаком кінцевого напою.