Кількість
|
Вартість
|
||
|
Японський чай матча AOARASHI (Аоараші).
Церемоніальний матча початкового рівня від всесвітньовідомого японського виробника Marukyu Koyamaen.
Ідеальне співвідношення ціна-якість, особливо цінується в HoReCa. Aoarashi для тих, хто вже знає що таке справжня японська якість, але не готовий переплачувати.
Підходить для приготування усуча (на воді) та матча-латте (на молоці).
Чай запакований в алюмінєвих банках по 100г, які наповнені нітрогеном для довготривалого зберігання без втрати якості.
Рекомендації по приготуванню чаю матча:
1️⃣ Покладіть 2 г (1 чайна ложка або 2 мірні бамубокові ложки (чашаку)) порошку матча у відповідну чашу для чаю (чаван).
2️⃣ Налийте 70 мл води температурою 80℃.
3️⃣ Акуратно збийте вінчиком (часен) суміш до однородної консистенції та утворення піни.
Корисні поради:
✅ Перед кроком 1 розігрійте чашку для чаю. Налийте в неї гарячу воду, потім злийте та витріть чашу насухо. Це потрібно для того, щоб під час приготування напою холодна чаша (чаван) не остудила воду, що може зробити матча гіркою.
✅ Просівайте матча. Оскільки матча - це перетерті листя чаю, то в гарачій воді порошок може збитись в грудки. Щоб цього не сталося, просійте порошок через дрібне ситечко.
✅ Випивайте напій одразу після приготування. Оскільки, як ми зазначали вище, після охолодження напій може стати гірким.
✅ Матча найкраще смакує свіжим. Спожити протягом місяця після відкриття пачки.